Uniaika yrityksenä

Uniaika yrityksenä

Uniaika yrityksenä

Yritys

Vireyden ja jaksamisen lisääminen ovat erikoisalaamme. Uniaika onkin syntynyt halusta auttaa väsymyksestä, alivireisyydestä ja unihäiriöistä kärsiviä ihmisiä aktiivisen ohjauksen, valmennusten ja koulutusten avulla virkeämmiksi.

Parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytäminen ja asiakkaan motivoiva tukeminen ovat toimintamme kivijalka. Toimintamme tavoitteena on omat tavoitteensa saavuttanut tyytyväinen asiakas.

Uniajan toiminta perustuu helppouteen, joustavuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Voit tulla myös ilman lähetettä asiakkaaksi. Uniajan toiminta pohjautuu yleisiin hoitosuosituksiin ja käytäntöihin.

Luennot, koulutukset ja valmennukset rakennetaan aina tilaajan tarpeen mukaan. Koulutuksissa on mukana terveyden edistämisen, sairauksien ennaltaehkäisyn ja työhyvinvoinnin tukemisen laajempi näkökulma. Palvelumme ovat saatavana myös etänä.

 

Sari Uniajalta

Olen Sari Kapanen terveydenhuollon, ohjauksen ja koulutuksen pitkän linjan ammattilainen. Osaamiseni pohjana on yli 20v työkokemus sairaanhoitajana, lisäkoulutukset, terveystieteiden maisterin koulutus sekä hoitotyön opettajana toimiminen Savonia ammattikorkeakoulussa. Työskentelin 11 vuotta uniapneapotilaiden hoidon parissa KYSin keuhkoklinikassa. Uniapneahoidon asiakkaita on käynyt vastaanotollani yli 2000. Tämän kokemuksen ansiosta tiedän, mitkä ovat onnistuneen uniapneahoidon ja ohjauksen tekijät. Minulla on Suomen Unitutkimusseuran myöntämä unihoitajan erityispätevyys. Olen myös suorittanut Uniliiton lääkkeettömän unettomuuden hoidon ryhmäohjaajakoulutuksen.

Kaiken tekemiseni pohjana on avoimuus, positiivisuus ja inhimilliset arvot. Asiakkaan kanssa tehty yhteinen suunnitelma, keskinäinen luottamus ja sitoutuminen tekemiseen, sekä tarvittaessa asiakkaan sopiva haastaminen, on saanut aikaan hienoja onnistumisia. Onnistumisista iloinen asiakas onkin tärkein syy, miksi pidän työstäni niin paljon.

Mahdollisuudet päästä tekemään omaa työtään paremmin, asiakaslähtöisemmin ja monipuolisemmin olivat syitä yrittäjyyden tielle lähtemiseen. Uskon tutkittuun tietoon, ammattitaitoon ja kokemukseen perustuvan joustavan ja henkilökohtaisen palvelun tarpeeseen. Tehdään yhdessä virkeämmästä arjesta totta!