Neurosonic

Mikä on Neurosonic?

Neurosonic on Suomessa kehitettyä uutta hyvinvointiteknologiaa. Se on rentoutusmenetelmä missä johdetaan mobiilipatjan, lepotuolin tai divaanin kautta kehoon matalataajuista värähtelyä. Menetelmä on kehitetty edistämään fyysistä ja psyykkistä palautumista sekä parantamaan unta. Stressi ja ylikuormitus aiheuttavat tutkitusti unihäiriöitä. Unihäiriöt ilmenevät yleensä heräilynä, tyypillisesti aamuyöstä, uudelleen nukahtamisen vaikeutena ja huonolaatuisena unena. Neurosonic-rentoutusmenetelmällä on pystytty vähentämään stressi- ja ylikuormistusoireita, jolloin myös unen laatu on parantunut.

Käytetty taajuusalue (20-100hz) on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Kyseessä ei ole lääketieteellinen hoito. Tutustu lisää Neurosonic-menetelmään ja ohjelmiin Uniajan blogissa täällä.

Neurosonic-tuotteissa on yhteensä kahdeksan erilaista 10-41 minuutin pituista ohjelmaa. Neljä rentouttavaa, kaksi aktivoivaa ja kaksi palauttavaa. Ohjelma valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Neurosonicin käyttömahdollisuudet ovatkin tästä syystä monipuolisia.

 

Millaisia hyötyjä on Neurosonic-hoidoista?

Värähtelyn aikaansaama kudos- ja lihasstimulaatio vaikuttaa autonomiseen hermostoon. Autonominen hermosto säätelee kaikkia tahdosta riippumattomia toimintoja elimistössämme. Neurosonicin tuottama värähtely rentouttaa lihaksia ja sympaattista hermostoa vähentäen stressiä ja syventäen unta. Neurosonic-rentoutumismenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallista käyttää. Hoitoa ei suositella, mikäli sairastat akuuttia tulehdustilaa, mikä voi levitä tai pahentua, sinulla on välilevyn pullistuma, veritulppa tai olet raskaana. Neurosonicin käytöstä koettuja hyötyjä ovat

 • rentouttaa
 • parantaa nukahtamista ja unenlaatua
 • edistää fyysistä palautumista
 • parantaa vireystilaa
 • parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
 • lievittää lihasjännityksiä ja kipuja

Neurosonic värähtelyhoito on itse koettava!

 

Neurosonic-hoidot Uniajalla:

Uniajalla pääset kokeilemaan Neurosonic-menetelmää Pro lepotuolissa yksittäis- tai sarjakäynneillä. Pro lepotuoli  ja vuokrattavana oleva Pro mobiilipatja ovat Neurosonicin tehokkaimpia tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti myös urheilijoille ja kuntoilijoille.

Uniajan Pro lepotuolin hoidossa on valittavanasi 5 tai 10 kerran joko rentouttavien ja aktivoivien lyhyiden ohjelmien tai rentouttavien ja palauttavien pitkien hoitojen sarjakortit. Hyvä hoitotiheys on 1-3 kertaa viikossa. Hoitosarjat ovat yleensä 5-15 kerran pituisia tai yksilöllisten oireiden mukaisesti valittuja. Hoitoa voi tarvittaessa ottaa vaikka joka päivä eikä sillä yleensä ole sivuvaikutuksia. 

Sarjakortti ei ole henkilökohtainen. Kortti on voimassa 6 kuukautta.

 

Neurosonic mobiilipatjan vuokraus:

Kokeile ja ota Neurosonic-rentoutushoitoja rauhassa kotona vuokraamalla käyttöösi Neurosonic Plus-mobiilipatja. Plus-mobiilipatjassa on korkeammat tehot, joten patja sopii hyvin myös aktiivikuntoilijoille ja urheilijoille. Patjan käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

Patjassa on rajoituksetta käytössä kaikki 10-41 minuutin rentoutus, palautuminen ja aktivointi -ohjelmat. Voit ottaa useamman hoidon päivässä.

Patja on tarkoitettu ainoastaan hoitoihin, ei nukkumiseen. Käyttäjän painorajoitus on 125kg. Voit vuokrata patjan myös useammaksi viikoksi. Patjan haku ja palautus Uniajalta.

 

Neurosonic tuotemyynti:

Omalla Neurosonic-tuotteella voit ennaltaehkäistä ja hoitaa säännöllisesti stressiä, unihäiriöitä ja palautumisen ongelmia. Neurosonic-tuotteet sopivat kotikäytön lisäksi erinomaisesti työpaikoille ja oppilaitoksiin palauttavien taukojen ja työtehon aktivoinnin tukemiseen.

Tauot ja pienet rentoutumishetket työpäivän aikana edistävät tutkitusti hyvinvointia, palautumista ja työtyytyväisyyttä. Neurosonicin lyhyimmät rentoutus- ja aktivointihoidot ovat 10-12 minuutin pituisia.  Suurin osa sairauspoissaoloista johtuu stressiperäisistä syistä. Tästä syystä Neurosonic-tuotteen hankkiminen yrityksiin ja työpaikoille edistää työhyvinvointia ja jaksamista.

Hoitolaitoksissa Neurosonicin tuotteita voidaan käyttää henkilöstön ja asukkaiden ja potilaiden hyvinvoinnin edistämiseen. Urheiluseuroissa Neurosonicin käytöllä voidaan parantaa suorituksia aktivoivilla ohjelmilla ja edistää palautumista palauttavien ja rentouttavien ohjelmien avulla. Neurosonic-tuote sopii

 • kotiin
 • työpaikoille
 • hoitolaitoksiin
 • urheiluseuroille
 • yhteisöille

 

Kuinka valita oikea Neurosonic-tuote?

Valittavanasi on lepotuoli, Pro-tuoli, divaani tai mobiilipatja vaihtoehdot. Kotikäyttöön voit hankkia myös oikean vuoteen missä on Neurosonic-tekniikka. Mobiiilipatja on taitettava ja mukana kuljetettava (14kg), joten se sopii työ- tai muissa yhteisöissä myös henkilöltä toiselle lainattavaksi. Tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu. Neurosonic-tuotteita on normaali- ja korkeampitehoisempina Plus-versioina sekä noin 20%  Plus-mallia tehokkaampi, huopapäällysteinen Wave mobiilipatja. Valitse Plus- mallin tuote tai Wave-patja, mikäli haluat vaikuttaa tehokkaammin aineenvaihduntaan, nestekiertoon, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen. Plus-ja Wave mallista hyötyvät erityisesti aktiiviliikkujat, urheilijat, diabeetikot, liikuntarajoitteiset ja ylipainosta kärsivät. Kaikilla laitteilla voidaan lievittää stressiperäisiä oireita ja unihäiriöitä.

Voit ostaa Neurosonic-tuotteen omaksi tai hankkia sen Neurosonic-rahoituksella. Kuukausierä normaalitehoiselle mobiilipatjalle on 54€/kk, ostohinta 2 490€ ja Plus-tehoiselle 76€/kk, ostohinta 3 490€ . Tarkista voimassa olevat tuotteiden hinnat täältä.

Neurosonic-mobiilipatjaan voit hankkia lisävarusteena kuljetussalkun (160€), rentoutusmusiikkilisenssin ja kuulokkeet (229€), tabletin Neurosonic-sovelluksella tai muun värin (150€) kuin musta. Ohjaussovellus on ladattavissa myös älypuhelimeen.

Jos ostat Neurosonicin omasta kaupasta Neurosonic-tuotteen, saat siitä 120€ alennusta käyttämällä alennuskoodia: Uniaika.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin mietitään sinulle sopiva Neurosonic-tuote tai soita 040 160 2781. Neurosonic-tuotteella parannat hyvinvointiasi todella erilaisella ja miellyttävällä tavalla!

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: