Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

 

Työn vaativuus yhdessä vapaa-ajan puutteen tai sen hektisyyden vuoksi, kuormittaa meistä yhä useampaa. Kuormitus ja palautumisen puute näkyvät väsymyksenä, alivireisyytenä ja heikentyneenä toimintakykynä. Ylikuormitus aiheuttaa usein nukkumiseen liittyviä ongelmia, mitkä altistavat uupumukselle ja terveysriskeille.

Hyvä vireys on yksilön, ja myös työnantajan, kannalta tärkeimpiä hyvinvointiin, toimintakykyyn ja tuottavuuteen vaikuttavia tekijöitä. Tutkimustulosten mukaan virkeämpi työntekijä voi olla jopa 25% tuottavampi. Henkilöstön hyvinvointi ennaltaehkäisee työuupumusta, lisää yrityksen kilpailukykyä, sitouttaa henkilöstöä ja parantaa yrityksen mainetta. Näistä syistä henkilöstön vireyden edistämiseen kannattaa työnantajankin panostaa.

Uniajan tarjoamat vireyden ja työhyvinvoinnin koulutuspalvelut rakennetaan aina sisällöltään ja toteutustavaltaan vastaamaan tilaajan tarpeita. Esimerkkejä palveluista: a) Vireystilan kartoitus + palauteluento, minkä jälkeen suunnitellaan jatkotoimenpiteet yksilö- ja/tai ryhmäkohtaisesti, b) Paremman unen -ryhmä tai c) Ohjauksella onnistumisiin -ryhmä. Voimme myös rakentaa yrityksenne johtoryhmälle, avaintekijöille tai koko henkilöstölle oman vireysvalmentajapalvelun.  Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva palvelu.

Tutustu myös työhyvinvointia edistävään Neurosonic-rentoutusmenetelmään mistä löydät lisää tietoa täältä.

 

 


Uniajan kurssit yrityksille

Uniajan kurssit yrityksille

Unen ja vireyden edistämistä yhteisöllisen Uniajan kurssitoiminnan avulla.
 

Neurosonic

Neurosonic

Rentoudu ja virkisty kesken työpäivän.